27.5.2011

Valkokaalia ja -papuja.

Samassa tilauksessa kuin edellisen postauksen kirja, tuli myös Heidi Swansonin Super Natural Every Day: Well-loved Recipes from My Natural Foods Kitchen, josta tämä.

2 rkl oliiviöljyä
Pari perunaa
Hienoa merisuolaa
1 iso (salotti)sipuli
Purkillinen valkoisia papuja
250 g kaalia
Parmesaaniraastetta

Kuori ja leikkaa perunat pieniksi kuutioiksi. Laita riittävän kokoiseen kattilaan öljy ja suola ja paista perunakuutioita kypsäksi n 5-8 minuuttia. Lisää sipuli ja pavut ja anna niiden kerätä väriä. Itsellä sattui tietysti palamaan perunat kiinni kattilan pohjaan ja sen jälkeen ei mikään tuote ottanut väriä.. Viimeisenä tulevat ohuiksi suikaleiksi leikatut kaalit, joiden annetaan pehmetä minuutin pari. Tarjoile päälle ripotellun parmesaaniraasten kanssa.

Ei tästä kyllä tullut luvattua neljää annosta, vaan kaikki meni kokoonpanolla kaksi aikuista ja yksi 2-vuotias (joka söi perunat ananaksina ja häipyi pöydästä)..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...