5.12.2011

Helppo tomaattikeitto Crème Bonjour Valkosipulista


Tähän italialaistyyliseen keittoon ei olla kyllästytty useamman vuoden syömisen jälkeenkään. Kaupassa pitää koukata valmiskastikehyllyn kautta, mikä vähän helpottaa ja nopeuttaa tekemistä.

Resepti on kirjasta Idée Crème Bonjour III - Toinen toistaan parempia juustoisia reseptejä. Googlen mukaan saatavilla hyvin varustetuista divareista :) Kopioin tämän äidin ja isän kirjasta (terveisiä vaan!). Tästä pitäisi tulla sopiva alkuruoka neljälle. Tuplakokoisena pääruoka.

1 vihreä paprika
1 punainen paprika
1 sipuli
3 rkl oliiviöljyä
1 prk (400 ml) Ragulettoa tms. perus tomaatti-basilika pastakastiketta
3 dl vettä
½ tl mustapippuria
1 tl basilikaa
1 suolakurkku
100g Creme Bonjour Valkosipuli -tuorejuustoa
  1. Paista kuutioidut paprikat ja sipuli kevyesti öljyssä. 
  2. Lisää Raguletto ja vesi ja hauduta 5 minuuttia.
  3. Mausta pippurilla ja basilikalla ja anna porista, koska keittäminen loppuu tähän.
  4. Lisää vielä tuorejuusto ja kuutioitu suolakurkku, sekoita juusto tasaisesti keittoon.
Tarjoile esim. patongin tai paahtoleivän kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...