4.11.2011

Kardemummakana - Elaichi Murgh


Tässä supernopea ja -helppo kanaresepti: Aikaa menee se sama mikä kestää keittää riisi (induktioliesi-ihmisille tulee kyllä kiire). Resepti on Monisha Bharadwajn kirjasta Snabblagat indiskt.

3 rkl auringonkukkaöljyä (käytin rypsäriä)
1 tl jauhettua kardemummaa
~600 g broilerin rintafilettä
1 tl chilijauhetta
1 tl kurkumaa
2 tl tomaattipyrettä
1½ dl maustamatonta jogurttia
suolaa

  1. Hiero fileisiin suolaa ja kuutioi reiluiksi paloiksi.
  2. Lämmitä öljy ja freesaa lähes kaikki kardemumma.
  3. Ruskista kana.
  4. Lisää mausteet ja tomaattipyre.
  5. Lisää jogurtti ja tarvittaessa hieman vettä, kypsennä kunnes kana on kypsää. Tarkista maku.
  6. Ripottele loppu kardemummaa kastikkeen päälle.
  7. Tarjoile esim. riisin kanssa.


¨

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...