Tässä supernopea ja -helppo kanaresepti: Aikaa menee se sama mikä kestää keittää riisi (induktioliesi-ihmisille tulee kyllä kiire). Resepti on Monisha Bharadwajn kirjasta Snabblagat indiskt.
3 rkl auringonkukkaöljyä (käytin rypsäriä)
1 tl jauhettua kardemummaa
~600 g broilerin rintafilettä
1 tl chilijauhetta
1 tl kurkumaa
2 tl tomaattipyrettä
1½ dl maustamatonta jogurttia
suolaa
- Hiero fileisiin suolaa ja kuutioi reiluiksi paloiksi.
- Lämmitä öljy ja freesaa lähes kaikki kardemumma.
- Ruskista kana.
- Lisää mausteet ja tomaattipyre.
- Lisää jogurtti ja tarvittaessa hieman vettä, kypsennä kunnes kana on kypsää. Tarkista maku.
- Ripottele loppu kardemummaa kastikkeen päälle.
- Tarjoile esim. riisin kanssa.
¨
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti