Tähän italialaistyyliseen keittoon ei olla kyllästytty useamman vuoden syömisen jälkeenkään. Kaupassa pitää koukata valmiskastikehyllyn kautta, mikä vähän helpottaa ja nopeuttaa tekemistä.
Resepti on kirjasta Idée Crème Bonjour III - Toinen toistaan parempia juustoisia reseptejä. Googlen mukaan saatavilla hyvin varustetuista divareista :) Kopioin tämän äidin ja isän kirjasta (terveisiä vaan!). Tästä pitäisi tulla sopiva alkuruoka neljälle. Tuplakokoisena pääruoka.
1 vihreä paprika
1 punainen paprika
1 sipuli
3 rkl oliiviöljyä
1 prk (400 ml) Ragulettoa tms. perus tomaatti-basilika pastakastiketta
3 dl vettä
½ tl mustapippuria
1 tl basilikaa
1 suolakurkku
100g Creme Bonjour Valkosipuli -tuorejuustoa
- Paista kuutioidut paprikat ja sipuli kevyesti öljyssä.
- Lisää Raguletto ja vesi ja hauduta 5 minuuttia.
- Mausta pippurilla ja basilikalla ja anna porista, koska keittäminen loppuu tähän.
- Lisää vielä tuorejuusto ja kuutioitu suolakurkku, sekoita juusto tasaisesti keittoon.
Tarjoile esim. patongin tai paahtoleivän kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti