Jouluruokia ei tarvitse hampaat irvessä syödä, joten kinkunkin voi laittaa hyötykäyttöön leivän päälle, pizzaan, hernekeittoon lisäproteiiniksi - ja pyttipannuun. Onnneksi jääkaapissa oli vanheneva pekoni (piti tehdä jotain kaali-pekoni-makkaraa), jolla sai vähän lisämehevyyttä.
Pekonia
Sipuli
Kinkkua
Keitettyjä perunoita
Mun(i)a
Suolaa
Pippuria
Kuutioi ainekset. Paista pekoni ja sipuli, kun pekonista in irronnut rasvaa. Lisää kinkku ja pekoni. Mausta suolalla ja pippurilla. Päälle paistettu muna ja sitä rataa.. Seuraksi olutta ja joululahjaksi saatu keittokirja.
Spydäri tuli niin ex tempore, että kuva on kännykällä ja sekin vedetty jonkun omg-lomofiltterin läpi..
Mitä muuta kinkusta voi tehdä?
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti